Mihai Alexandru și Călin Georgescu au lansat CEL MAI FRUMOS DAR, primul pachet integrat de producție muzicală pentru publicul larg

Mihai Alexandru și Călin Georgescu au lansat CEL MAI FRUMOS DAR, o premieră pe piața de producție muzicală din România. Scopul CEL MAI FRUMOS DAR este să transforme ”fiecare solist amator, într-un muzician cu album și videoclip”.


CEL MAI FRUMOS DAR vine în întâmpinarea celor mulți, care, deși nu au pregătire muzicală, vor să-și împlinească visul de a cânta și de a avea album muzical, videoclip și poster, iar oferta apare pe situl celmaifrumosdar.ro

CEL MAI FRUMOS DAR este inedit deoarece oferă, în pachete simple, acces popular la educație muzicală de bază, înregistrare în studio muzical profesional, producție video și foto. Deasemenea, oferă styling-ul imaginii personale și designul CD-urilor și al posterelor realizate.

Cei care accesează CEL MAI FRUMOS DAR sunt ajutați să-și descopere vocea, pentru ca apoi să înregistreze 3 cover-uri la alegerea lor. Ei filmează un videoclip, fac o sesiune foto sub coordonarea unui stilist, iar la final primesc un album muzical cu numele și imaginea lor, în 50 de exemplare, 1o postere, un videoclip și o diplomă de merit.

Tot procesul de transformare a unui amator într-un solist publicat poate dura între 3 și 10 zile, iar prețurile pleacă de la 2100 de Euro.

Sunt oferite patru pachete de producție muzicală:

  • FOREVER- pentru tineri căsătoriți
  • PRIMA VOCE- pentru amatori și pentru cei care nu au mai cântat niciodată
  • BIG DAY – pentru firme și corporații
  • PRIMUL DEMO – pentru debutanții în muzică care vor un CD demo

Compozitorul Mihai Alexandru evaluează fiecare solist și îl ajută să își descopere vocea și să interpreteze melodiile preferate.

Călin Georgescu, creatorul modelului de afaceri CEL MAI FRUMOS DAR, se ocupă de imaginea solistului și de felul cum apare pe coperta CD-ului, în videoclip și pe afișe.

Mihai Alexandru: ”Ne adresăm celor care văd industria muzicală din România ca pe un Everest imposibil de escaladat. Lor le oferim acces direct la formare muzicală, la studio muzical profesional, Mai mult, le oferim expresia materială a acestei realizări personale, prin albumul și videoclipul pe care le producem pentru ei. Din câte știu, în acest moment, nimeni nu oferă ceea ce oferim noi cu CEL MAI FRUMOS DAR: împlinirea visului de a cânta, un vis pe care știu sigur că îl au mulți.”

Călin Georgescu: ”Când am creat acest model de afaceri am avut în minte anii 50 în SUA, când oricine putea intra într-un magazin de discuri, să-și înregistreze un single și să plece cu discul de vinil acasă. Dar abia când am vorbit cu Mihai am înțeles că acest proiect este posibil, fiindcă numai Mihai are darul aparte de a ”scoate vocea la lumină” din aproape oricine. Și fiindcă toți cei care descoperă că pot să cânte simt că au primit în dar propria lor voce, am creat acest brand ”Cel mai frumos dar”. Mă bucur că am realizat această premieră comercială în industria muzicală de la noi, și sunt sigur că mesajul nostru, acela că ”putem transforma fiecare solist amator într-un muzician publicat”, va fi ” un hit”. Știu exact că ”în piață” sunt foarte mulți visători ambițioși care nu au renunțat la visul de a avea propriul or album. Lor le spun că acum se poate, e simplu.”

MIHAI ALEXANDRU

Mihai Alexandru este un compozitor, muzician și producător consacrat, unul dintre cei mai talentați și mai prolifici compozitori români de muzică pop. Prezent în 17 finale Eurovision, muzician multi-premiat, Mihai Alexandru este un creator de hit-uri care a compus și produs muzică pentru unele dintre cele mai mari vedete din România și din lume. Muzica sa este în repertoriul unor artiști ca Nicola, Laura Stoica, Luminița Anghel, Marcel Pavel, Marina Florea, Daniela Vlădescu, Aurelian Temișan, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Carmen Trandafir, Mihaela Mihai, Luminița Dobrescu, Corina Chiriac, Doina Spătaru, Nico, Andra, Alina Sorescu, Raluca Ocneanu, Bogdan Dima, Alin Pascal, Alexa, grupurile Iris, Proconsul, Leo Iorga și Pacifica, Body and Soul, No Comment, No Name, Blondy, Morometzii.

CĂLIN GEORGESCU

Călin Georgescu este un om de marketing și mass media specializat în branding, marketing communication și dezvoltare media. Cu un background în cinematografie și jurnalism, Călin Georgescu are o experiență de 25 de ani în advertising și mass media. A creat și condus campaniile de publicitate a unora dintre cele mai importante multinaționale din România, precum și a unora dintre cele mai populare televiziuni, radiouri și reviste. A dezvoltat formate de televiziune și de presă, fondând, licențiind și înființând mai multe grupuri de presă din România. Călin Georgescu deține mai multe premii locale și internaționale pentru marketing, mass media și business development.

Mai multe informații:

celmaifrumosdar.ro,

E-mail: contact@celmaifrumosdar.ro

Călin Georgescu: +40755 903 903

You might like